Wil je méér geld verdienen met je handen, maar loop je vast met de 'hoe dan' 🤷🏻 ?


Wist je dat de meest vurige droom van n' gemiddelde maker fulltime maken is? En de angst der angsten helemaal terug in loondienst te gaan? Leeft dit ook in jou? Dan wil ik je graag inspireren met een opgefrist, afgestoft en hoopgevend toekomstbeeld.

Het is namelijke hartstikke mogelijk om van je passie te kunnen leven. MAAR totaal anders voor ons soort mens (emotionele fijnbesnaarde types). We stonden vooraan toen creativiteit werd uitgedeeld, en waren te laat voor ondernemerschap.

Er is hoop, dit kun je namelijk leren. Daar ben ik - met mijn merk Monsak -  't levende bewijs van. Razend belangrijk: laat die snelle trucjes (van business coaches die geen drol snappen van je eigen creaties verkopen) links liggen.

In mijn stappenplan vertel je missende puzzelstukje, zodat je meer vrijheid ervaart om de wereld mooier maken met je waanzinnige talent. En vrees niet: dit is groeien zonder advertenties en valse 10k p.m. beloftes. Ontvangen?

Laat je gegevens achter en ik slinger 'm je kant op.

Je doet je stinkende best om..

 

 • te dealen met de 101 ideeën die door je hoofd spoken en allemaal leuk zijn, waardoor focus ver te zoeken is

 • klanten te vinden die een eerlijke prijs betalen voor je creaties

•  zonder knikkende knieën op die zeepkist te durven gaan staan

Maar..

 

• je werkt je de tandjes en je ziet weinig resultaat van je geploeter

• je voelt dat je iets over het hoofd ziet maar je weet niet wat

• als je hulp zoekt voelt je niet aangesproken door de gemiddelde business coach

Wil je meer halen uit je fantastische talent halen?

 

Ik ga je haarfijn uitleggen hoe welke 4 stappen ik zet om méér geld te verdienen met mijn handen Je ontvangt een PDF + audio met uitleg.

 

Dit gaan mijn 4 stappen je opleveren:

Bevestiging

If not now, then when? Ik ga je uitdagen om je creatieve dromen niet langer uit te stellen. Je bent op het juiste pad. Je bent goed genoeg. Je moet alleen nog een duwtje krijgen om jezelf & je ambitie serieus genoeg te nemen.

Verlichting

Je stopt immens veel tijd in het bouwen aan je creatieve droom. Het is alleen niet te zien op je bankrekening. Waar gaat het mis? Ik vertel het je!

Erkenning

Ik zie dat je keihard werkt. Ik weet hoe ingewikkeld is om je creatieve schatjes aan de man te brengen. En ik weet ook welk puzzelstukje nog mist om beloond te worden voor alles wat je geeft. Nu ben jij aan de beurt!

Motivering

Het is niet jouw schuld. Je bent met 'n kluitje het veld ingestuurd. Door types die geen flauw idee hebben hoe ANDERS het is om je zelfgemaakte producten te verkopen. Ik wil je laten zien dat de oplossing voor je probleem binnen handbereik ligt. Niet bij Mark Zuckerburg!

Wieteke

"Wat super fijn dat je je volledig richt op makers. Al meerdere coaching & gratis workshops gevolgd waarbij ik zeker 1/3 kon skippen omdat het niet voor mij geldt. Hier niet! Dus word hier blij van.”

Ik ben Margriet,

Een A-typische tassen maker omdat ik dol ben op ondernemen.

Ik begeleid Creatieve Makers & Ontwerpers die te weinig geld verdienen met passie, aan meer zelfvertrouwen &focus, zodat ze gestructureerd de juiste stappen kunnen zetten, waardoor ze fulltime van hun eigen werk kunnen leven.

Ik werk(te) samen met:

Na deze 4 stappen:

 

 • Weet je eindelijk welke stap de gemiddelde businesscoach gladweg overslaat, maar OH ZO belangrijk is voor Creatieve Makers & Ontwerpers

• Weet je waar je vandaag de focus op moet leggen moet om volgend jaar UIT loondienst te kunnen

• Weet je wat je tegenhield om met krachtige overtuiging te kunnen staan voor jouw creatieve droom (in tijdsbesteding aan je omgeving & qua verkoop aan je klant)

Wil je ook fulltime kunnen leven van je passie? 


Dan wil je weten welke cruciale stap je over het hoofd ziet om dat voor elkaar te krijgen.

 

Milou

"Margriet geeft in korte tijd een grote berg aan kennis, waardoor er ook flink inspiratie gaat stromen. Ze is duidelijk, niet zweverig, maar tegelijkertijd voelt ze ook veilig en vertrouwd(iets wat ze perfect voorleeft, omdat dit zo belangrijk is voor makers).

Neeltje

"Margriet heeft een fijne duidelijke en eerlijke wijze van teachen geven. Haar persoonlijke reis neemt zij hierin mee zodat je je gezien voelt met je eigen uitdagingen in het creatief ondernemerschap"